Hozzávalók:
• 500 g friss vagy mirelit eper• 150 g porcukor (meg kell kóstolni, ha nem elég édes, lehet még hozzá tenni)
• 1 doboz 500 ml-es Hullala
• 1 csomag Zselatinfix
• Tészta: lehet sima piskóta több részre vágva, vagy babapiskóta, vagy Charlotte torta töltelékeként is jó
Elkészítés:
1. Az epret a porcukorral összeforgatjuk (ha fagyasztott, akkor szűrjük le az epret).
2. Ezután botmixer segítségével pépesre turmixoljuk.
3. A Hulalát robotgép segítségével felverjük. Amikor már picit kezd keményebbé válni
hozzákeverjük a Zselatinfixet és keményre felverjük.
4. Ezután az eperpépet finoman hozzákeverjük a felvert tejszínhez, hogy ne törjön össze.
5. A végén pedig betöltjük a krémmel a piskótát.
6. A tetejére tehetünk egész epret, amelyet piros tortazselével öntünk le. (Víz
helyett lehet piros gyümölcslével főzni, úgy még finomabb lesz.)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Itt hagyhatsz megjegyzést ;)