Egy kis személyes:
Ezt a receptet Papp Évától (Kölcse) kaptam. A fotón látható sütit is ő készítette. Köszönöm szépen, Éva!Én mindenképp kipróbálom!!!!!
Hozzávalók:
A tésztához:
4 db tojás,20 dkg cukor,
1 dl tej,
1 dl étolaj,
20 dkg liszt,
1 csomag sütőpor
A krémhez:
3 kicsi vagy egy nagy tejföl3 csomag vanillin cukor
A mázhoz:
2 csomag vaníliás pudingpor,2 Bolero italpor,
7 dl víz,
20 dkg cukor
Elkészítés:
A tojássárgákat cukorral kikeverjük.Hozzáadjuk az olajat, a lisztet,amibe már beletettük a sütőport, a tejet, majd a tojások felvert habját. Zsírozott,lisztezett tepsiben kb 20- 25 percig sütjük,mint a piskótát.Elkészítjük a krémet: a tejfölt a vaníliás cukorral egyszerűen kikeverjük,és a még meleg piskótára kenjük.
Jöhet a máz:a pudingport az italporral, a cukorral, a vízzel felfőzzük,és a kihűlt piskótára meleg állapotában ráöntjük.(Gyorsan dolgozzunk vele,mert hamar megköt!)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Itt hagyhatsz megjegyzést ;)