Egy kis személyes:
Egy gyors vacsora elkészítése adta következő recept ötletét. Tisztítással együtt öt perc alatt sütőbe kerülhet a csirkecomb vagy szárny, és csak akkor muszáj locsolgatni, ha igazán pirosra akarjuk sütni, egyébként ez el is hagyható.Hozzávalók 4 személyre:
- 8 db alsó vagy felső csirkecomb vagy szárny
- fél liter főzőtejszín
- fűszerek ízlés szerint: só, bors, rozmaring, vegamix (bármilyen kedvünk szerinti fűszer)
Elkészítése:
A megtisztított csirkedarabokat befűszerezzük, s vékonyan kiolajozott tepsibe helyezzük. Meglocsoljuk fél liter főzőtejszínnel, és dupla fóliával fedve előemelegített sütőbe tesszük.Amikor már majdnem megpuhult, eltávolítjuk a fóliát, és időnként meglocsolva piros ropogósra sütjük.
Rizzsel, burgonyapürével, salátával vagy párolt zöldséggel tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Itt hagyhatsz megjegyzést ;)