Egy kis személyes:
Bár nem vagyok a kínai konyha rajongója, de vannak finom, különleges ízek, melyeket érdemes becsempészni a hagyományos ételeink közé.Hozzávalók:
1 tojás
3 ek. étkezési
keményítő
6 ek. liszt
1 ek. olaj
1,5 kk.
sütőpor
csipet só
kevés víz
Hideg
szószhoz:
kechup, chili,
méz, 3-4ek szezámmag.
Elkészítés:
A megsózott, borsozott, felcsíkozott csirkemellet vízzel és egy kis keményítővel összekeverjük, majd miután állt egy kicsit, belekavarjuk a csirkemellet a hozzávalókból sűrű palacsintatészta állagúra kevert masszába. Ezután egyesével olajban kisütjük, ügyelve arra, hogy ne süssük túl. Miután kisült, le kell csepegtetni.
Ezután a
hidegen kikevert masszába belekeverjük a kisütött csirkemelleket.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Itt hagyhatsz megjegyzést ;)